hero image
dppi

Ricciardo tokostul rúgta be az ajtót Miamiban, visszatért? (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/04 11:47
Daniel Ricciardo még saját magát is meglepte ezzel a 4. hellyel a Miami Nagydíjon, amire lehet építeni.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Daniel Ricciardo sok kritikát kapott az elmúlt időszakban, és teljesen jogosan. Azt követően, hogy kivált a Red Bulltól, lejtmenetbe került a karrierje, noha már csak az aláírás hiányzott az új szerződéséről. Ő azonban úgy döntött, hogy a Renault mellett teszi le a voksát, amiért cserébe hatalmas pénzt kapott.

Ugyan többet kereshetett, mint a Red Bullnál, köze nem volt az élmezőnyhöz. Sokáig nem is maradt, aminek nem örültek a franciák, és miután a McLarennél igencsak felemás volt a teljesítménye, inkább szakítottak. Ezt követően került vissza a Red Bullhoz tartaléknak, onnan pedig a márka kisebb csapatához.

Az egykor Toro Rosso néven futott csapatnál Cunoda a meggyőzőbb, és ez sokba kerülhet Ricciardónak. Az ausztrál azonban most nagyon nagyot ment Miamiban, ugyanis a sprintidőmérőn övé lett a 4. hely. Saját magát is meglephette ezzel, mert erre senki sem számított, óriási kört futott.

Érdemes meghallgatni Ricciardo rádióüzenetét, és ha folyamatosan ilyen teljesítményre lenne képes, nem képezne kérdést, hogy újra összeállhatna a Verstappen-Ricciardo páros, ami egykor a legerősebb volt. Ez csak Danieltől függ, és továbbra sem érteni, mi történt vele azt követően, hogy elhagyta a Red Bullt pár évvel ezelőtt.