hero image

Ricciardo utalást tett a jövőjével kapcsolatban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/09/03 07:47
Daniel Ricciardo 2023-tól F1-es ülés nélkül marad, és nem úgy néz ki, hogy kaphat egyet. A Holland Nagydíj pénteki napján azonban Ricciardo érdekes utalással állt elő a jövőjével kapcsolatban.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Július 4-én Ricciardo az Instagramon posztolt egy üzenetet, amelyben azt írta, hogy még legalább két évig a McLarennél fog versenyezni. A McLaren F1-es főnökei cáfolták ezt a kijelentést, a csapat szombat délután bejelentette, hogy Oscar Piastri lesz az utódja.

Zandvoortban, az ausztrál a médiának nyilatkozva érdekes utalást tett a jövőjével kapcsolatban. Úgy tűnik ugyanis, hogy az ausztrál az IndyCar felé veszi az irányt. „A függetlenség napja? [Július 4.] U.S.A., U.S.A." - mondta nevetve Ricciardo.

Könnyen lehet, hogy Ricciardo július 4-i Instagram-posztja a McLarennel való IndyCar-partnerségének folytatására utalt. A csapat ott is aktív, és a pilótát korábban már kapcsolatba hozták egy üléssel az amerikai bajnokságban.

Ricciardo jövője tehát még erősen képlékeny, valószínűleg arra várhat, hogy esetleg egy Forma-1-es csapat komolyabban bejelentkezzen érte, de ha ez nem valósul meg, akkor könnyen lehet, hogy valóban az USA felé veszi az irányt. Az utóbbi napokban azonban arról is cikkeztek, hogy akár a Mercedes tesztpilótája is lehet.