hero image
Felipe Drugovich / Aston Martin Twitter

Rögtön lerobbant az Aston Martin, nem indul jól Alonsóék tesztje

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/02/23 09:14
Nagy reményekkel vágott neki az Aston Martin az idei szezon előtti teszteknek, azonban a terveik hamar füstbe mentek, miután Felipe Drugovich autója rögtön megállt a pályán.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Nem az Aston Martin napjait éljük, ezt bátran ki lehet jelenteni, hiszen azok után, hogy Lance Stroll balesetet szenvedett pár nappal ezelőtt, melynek következtében kénytelen kihagyni a szezon előtti teszteket Bahreinben, a helyére beugró Felipe Drugovich alatt rögtön megállt a 2023-as konstrukció.

A fiatal brazil érthető módon nagyon izgatottan várta a tesztet, hiszen miután megnyerte a Forma-2-es bajnokságot, nem jutott állandó F1-es üléshez. Ezek után a semmiből pottyant az ölébe a lehetőség, hogy ott lehet Bahreinben, ahol Alonsóval közösen vesz részt a teszten.

Drugovich végül a pálya mellett, láthatóan nagyon csalódottan vette tudomásul, hogy ilyen rövid ideig tartott az ő etapja. Délután ugyanis a kétszeres bajnok ül be a volán mögé, míg a pénteki és szombati nappal kapcsolatban nem történt bejelentés.

Az Aston Martin egyelőre nem tett közzé hivatalos közleményt azzal kapcsolatban, hogy milyen technikai probléma merült fel, ugyanakkor ez semmiképpen sem jó ómen a továbbiakra nézve az alakulat számára