Lewis Hamilton korábbi csapattársa, Nico Rosberg úgy véli, tovább nehezíti a hétszeres világbajnok helyzetét, hogy idén már nem lesz mellette a fizioterapeutája, Angela Cullen.

Az új-zélandi fizioterapeuta, Angela Cullen 2016-ban kezdett el Lewis Hamiltonnal dolgozni, és gyakran lehetett látni a közvetítésekben is a Cullen-Hamilton párost. Azonban Szaúd-Arábiában a felek bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Hamilton szezonja egyébként sem indult jól a Mercedesszel, a korábbi csapattársa, Nico Rosberg pedig úgy véli, hogy ez tovább nehezíti a hétszeres világbajnok helyzetét:

„Azt gondolom, hogy ez tovább rontja a dolgokat, mert bár a szakítás látszólag baráti volt, viszont szerintem Angela valóban Lewis igaz barátja volt” – mondta Rosberg a Sky Sports F1-nak.

„Egy pilóta a versenyhétvége alatt az edzőjével tölti a legtöbb időt. A végén még vacsorázni is egy szűk körrel mész, az edződdel, talán egy családtagoddal, és ennyi – biztos, hogy nem lesz ideális Lewis szempontjából ez a változás.”

„Azt hiszem, hogy ez egy újabb kihívás és nehézség lehet neki, amivel meg kell birkóznia, és amihez hozzá kell szoknia” – tette hozzá a német.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL