hero image

Rosberg: Verstappen egy teljesen más szintet hozott, elképesztő volt!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton nem kérdezett, büntetett a Kínai Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Újabb nézetből Fernando Alonso mágikus startja a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összehasonlítás Alonso és Sainz megcsúszásáról a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A dominancia új foka: egy adat, ami megmutatja, mekkora előnyben volt Verstappen Kínában

Motorsport.hu
2022/05/03 08:03
Max Verstappent, a Red Bull pilótáját méltatta a 2016-os Forma-1-es idény világbajnoka, Nico Rosberg, és hozzátette, az imolai sikerével újra nyitottá tette a bajnoki címért folyó harcot.
Ajánlott A McLaren pilótája is odaszúrt Lance Strollnak

Az Emilia-Romagna Nagydíjon Max Verstappen győzni tudott, míg Charles Leclerc a hibáját követően „csak” a hatodik helyen ért célba, így jelentősen csökkent az előnye a világbajnoki pontversenyben.

A futam után Rosberg Verstappen teljesítményét méltatta: véleménye szerint más szinten volt, mint a többiek, és hibátlanul vezetett, amikor igazán számított:

„Úgy tűnik, hogy a Red Bull jelentősen előre tudott lépni a megbízhatóság terén, sikerült megoldaniuk a problémáikat” – kezdte Rosberg a Sky Sports F1 adásában, majd így folytatta:

„Ezen kívül minden Verstappenről szól ismét. Egész hétvégén hibátlanul vezetett, amikor igazán számított, egy teljesen más szinten volt a többiekhez képest, elképesztő teljesítményt nyújtott.”

„Ezen a hétvégén jelentkezett, és azt mondta: ’hé, nem estem ki a világbajnoki harcból, még mindig részt veszek benne’! Verstappen már csak 27 pontra van Leclerc-től, tehát újra nyitott a világbajnokság, amit jó látni” – fogalmazott a német.