hero image

Russell elismerte, hogy elrontották a beállításokat Melbourne-ben

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/04/08 08:07
George Russell szerint a Mercedes valószínűleg átgondolja a W13-as beállításait, mielőtt szombaton újra autóba ülne. A jelenlegi beállítással nem jöttek a kívánt eredmények.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Russell korábban, pénteken azt mondta, csapata nagyjából megértette, hogy mi nem stimmel az autóval. Ezzel szemben a W13-as pattogása a megújult Albert Park pályán a legrosszabb, amit eddig tapasztalt a 2022-es szezon során. A brit szerint azonban a beállítások megváltoztatása javulást hozhat szombatra.

„Úgy gondoljuk, hogy ahogyan az autót beállítottuk, az volt a leggyorsabb, de lehet, hogy nem így van, ezért ma este keményen dolgozunk majd, hogy jobban megértsük" - mondta Russell a csapata sajtóközleményében.

A Mercedes várhatóan a következő hetekben hozhat egy nagyobb fejlesztési csomagot, amely javíthat a szörnyű helyzetükön, addig azonban azzal kell dolgozniuk, amilyük van. Egyelőre azonban úgy néz ki, hogy ez sem lesz az a hétvége, melyen az élmezőnyben láthatjuk majd a konstruktőri bajnok autóit.

Russell egyébként elégedett az Albert Park átdolgozott vonalvezetésével. A pálya néhány módosításnak köszönhetően sokkal gyorsabb lett, és új aszfaltréteget kapott. „Vezetni mindig klassz dolog, különösen egy ilyen pályán vezetni. Ez csak akkor lehet szórakoztatóbb, amikor kiugrasz az autóból, és az időmérőn az első hely közelében látod a neved!" - mondta.