hero image
dppi

Russell és Bottas óriási csattanása az imolai versenyhétvégéről (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/15 13:29
Ekkor George Russell még a Williams versenyzője volt, míg Valtteri Bottas a Mercedesnél versenyzett a Forma-1-ben.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Bottas pályafutása legnagyobb lehetőségét kapta meg azzal, hogy aláírhatott a Mercedeshez Rosberg helyén, aki úgy döntött, felbontja a szerződését, miután megnyerte a világbajnokságot. Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb meglepetését okozta ezzel, és egyúttal sokkolta a Mercedest.

Senki nem számított arra, hogy Rosberg erre készül világbajnokként, így egyetlen egy futamon sem állhatott rajthoz aktuális bajnokként, pedig érdekes lett volna látni a visszavágót közte és Hamilton között. Sok év múlva talán Nico is másképpen látja ezt, de már késő bánat, soha nem fog visszatérni.

Az F1-ben sok olyan esemény történt már, amire nehezen találhattunk magyarázatot, és ez is ilyen volt. Russell pedig Bottas helyét kapta meg, aki nem tudott igazán mit kezdeni a nagy lehetőséggel, addig a fiatal brit már egy sokkal kevésbé versenyképes Mercedesszel versenyez, esélytelenül a címre.

Kettejük találkozása nagyot szólt, amikor még a Williamsnek és a Mercedesnek versenyeztek. Hangolván az imolai hétvégére, nézzünk meg egy drámai felvételt arról a bizonyos csattanásról, amiből kisebb botrány lett. Mindketten dühösen voltak, és Russell azonnal odabent kérdőre vonni a finnt, aki őt hibáztatta.