hero image

Russell: Hamilton a Mercedes kapitánya, és ez így is van rendjén

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/21 08:11
A Mercedes pilótája, George Russell azt nyilatkozta, hogy bár nincs első és második számú pilóta a Mercedesnél, viszont a csapat kapitánya Lewis Hamilton – és szerinte ez így is van rendjén.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

George Russell három williamses szezont követően igazolt a Mercedes csapatához, ahol három versenyt követően a hétszeres világbajnok csapattársa, Lewis Hamilton előtt áll, sőt a pontverseny második helyét foglalja el.

A 24 éves pilóta ezzel együtt is úgy látja, hogy nem ő a csapat vezetője, és miután elmondta, hogy nincs első és második számú versenyző a Mercedesnél, azzal folytatta, hogy Hamilton mellett nem akar az istálló vezetőjévé válni:

„Nem próbálok meg a csapat vezetőjévé válni, amikor minden idők legjobbja a csapattársam, aki már 10 éve ennél az istállónál van. Ő a csapat kapitánya, és ez így is van rendjén.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 37 éves Hamilton meddig szeretné még a Forma-1-ben versenyezni. A szerződése 2023 végéig érvényes, Mika Häkkinen szerint pedig felmerül benne a csapatváltás gondolata is.