hero image
dppi

Russell kameranézetéből a drámai pillanat a Szingapúri Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/09/20 16:00
George Russell több mint balszerencsés volt, röviddel a Szingapúri Nagydíj leintése előtt került komoly bajba.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az idei Szingapúri Nagydíjat a Ferrari húzta be, nem is akármilyen teljesítménnyel, mert a szabadedzéseken, az időmérőn és a futamon is az élen végeztek, amire senki nem számíthatott, még ők maguk sem.

Sainz Jr. diktálta a tempót, Leclerc nehezen tudta tartani vele a tempót, és végül a spanyol nyert, ő szerezte meg az idei első ferraris győzelmet. A Red Bull sorozata nemcsak hogy megszakadt, hanem még a dobogón sem voltak ott.

A Mercedesnél sem voltak túlzottan boldogok, és Toto Wolffnak volt oka az asztalra csapni, ugyanis a végjáték drámaian alakult. Fogalmazzunk úgy, hogy Russell nem a tervek szerint zárta a hétvégét.

A fiatal britnek minden esélye megvolt arra, hogy dobogós legyen, de még csak pontot sem szerzett. Saját magának köszönheti, mert hibázott, és ez a kisebb hiba most nagyon-nagyon sokba került.

A belsőkamerás felvétel is megmutatja, mi történt pontosan. Az az érintő már sok volt a Mercedes felfüggesztésének, és nem volt visszaút, Russell sem akarta elhinni, hogy mindez vele történik meg.