hero image

Russell: Nem érdekünk Hamiltonnal, hogy egymással csatázzunk

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/04/17 08:11
A Mercedes versenyzője, George Russell arról nyilatkozott, hogy semmi értelme az ötödik, hatodik helyekért csatázniuk Lewis Hamiltonnal, ehelyett a felzárkózásukra kell koncentrálniuk.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

A Mercedes a konstruktőri pontversenyben a második pozícióban áll, azonban a kocsijuk nyers tempója miatt nem lehetnek elégedettek. Nemrég a főstratéga James Vowles beszélt arról, hogy fájdalmas döntéseket kellett meghozniuk.

Most pedig George Russell nyilatkozta azt, hogy egyelőre nincs értelme csatázniuk Lewis Hamiltonnal, hiszen jelenleg a legfontosabb, hogy behozzák a lemaradásukat a Ferrarihoz és a Red Bullhoz képest.

„A jelen helyzetben nem számítanak olyan sokat ezek a dolgok. Nyilvánvalóan mindenki a csapattársa előtt akar végezni, de Lewisnak és nekem sem érdekem, hogy az ötödik, hatodik helyért csatázzunk egymással.”

„Együtt akarjuk elérni azt, hogy behozzuk a lemaradásunkat. Tehát nem fogok neheztelni rá, ha előttem végez, és ő sem neheztel rám, ha én végzek előtte. Pillanatnyilag nem igazán foglalkozunk ezzel.”

„A nagyobb képet tartjuk a szemünk előtt. Ez egy hosszú távú játék, amit játszanunk kell, hogy utolérjük az élmenőket, hiszen azért vagyunk itt, hogy győzzünk” – idézte Russellt a Motorsport.com.