A Mercedes pilótája, George Russell úgy gondolja, a Red Bull és a Ferrari sem kivételes, viszont a német istálló nem jár ott, ahol szeretne – viszont a fiatal brit hiszi, van potenciál a W13-ban.

A Mercedes csapatának szempontjából nem alakult tökéletesen a szezon előtti tesztek második, bahreini felvonása: bár egy forradalmi oldaldoboz-megoldással készült a német gárda, az autójuk a visszajelzések szerint nem elég jól vezethető, illetve a delfinezéssel is küzdenek.

A pilótájuk, George Russell a két legfőbb riválisuk, a Red Bull és a Ferrari kapcsán azt mondta, ők sem kivételesek, de hozzátette, a Mercedes nem jár ott, ahol szeretne.

„Nem gondolom, hogy ők ’kivételesek’ lennének, szerintem egyszerűen mi nem vagyunk annyira versenyképesek, mint szeretnénk. A Ferrari és a Red Bull természetes pozícióban van, mi pedig nem járunk ott, mint szeretnénk.”

„De hiszek abban, hogy a srácok megoldást találnak a gondjainkra, és azt gondolom, van potenciál az autónkban, csak ki kell találnunk, hogyan nyerhetjük ki a kocsinkból a benne rejlő teljesítményt” – idézte Russellt a Racer.

A Forma-1-es szezon ezen a hétvégén indul a Bahreini Nagydíjjal, ahol kiderül, ki nyeri meg az új éra első versenyét. Magyar idő szerint az időmérő és a verseny is 16 órakor fogja kezdetét venni,

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL