hero image

Russell Norris balesetéről: „Karma!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

Motorsport.hu
2022/05/15 08:08
A Mercedes-pilóta George Russell azzal viccelődött, hogy a karma miatt esett ki Lando Norris a Miami Nagydíjon, emellett pedig hozzátette, a gumielőny miatt könnyebb dolga volt, mint Lewis Hamiltonnak.

Miamiban George Russell az ötödik, Lewis Hamilton pedig a hatodik helyen ért célba, ráadásul a verseny vége felé csatázott is egymással a két Ezüst Nyíl. Az M4 Sport arról kérdezte Russellt a futam után, hogy milyennek értékeli a csatát:

„Élveztem a Lewisszal vívott csatát. Nyilvánvalóan gumielőnyben voltam, hiszen én vadonatúj közepeseken mentem, ő pedig használt keményeken. Én szerencsés voltam, neki viszont rosszul jött ki a lépés.”

„Tiszta harcot vívtunk, behoztuk az autóinkat az ötödik és hatodik helyre. Ez egész jó eredmény számunkra, de még mindig messze voltunk a pénteki teljesítményünktől.”

Amikor pedig az M4 Sport riportere arról kérdezte Russellt, hogy honnan tudta, hogy be fog jönni a safety car, vicces választ adott a fiatal brit, utalva Norris és Gasly balesetére:

„Talán a karma volt, miután Lando péntek reggel sokat viccelődött az autónk pattogásával és a kosárlabdás sisakjával kapcsolatban. Néha ilyen az élet!”