A Mercedes-pilóta George Russell azzal viccelődött, hogy a karma miatt esett ki Lando Norris a Miami Nagydíjon, emellett pedig hozzátette, a gumielőny miatt könnyebb dolga volt, mint Lewis Hamiltonnak.

Miamiban George Russell az ötödik, Lewis Hamilton pedig a hatodik helyen ért célba, ráadásul a verseny vége felé csatázott is egymással a két Ezüst Nyíl. Az M4 Sport arról kérdezte Russellt a futam után, hogy milyennek értékeli a csatát:

„Élveztem a Lewisszal vívott csatát. Nyilvánvalóan gumielőnyben voltam, hiszen én vadonatúj közepeseken mentem, ő pedig használt keményeken. Én szerencsés voltam, neki viszont rosszul jött ki a lépés.”

„Tiszta harcot vívtunk, behoztuk az autóinkat az ötödik és hatodik helyre. Ez egész jó eredmény számunkra, de még mindig messze voltunk a pénteki teljesítményünktől.”

Amikor pedig az M4 Sport riportere arról kérdezte Russellt, hogy honnan tudta, hogy be fog jönni a safety car, vicces választ adott a fiatal brit, utalva Norris és Gasly balesetére:

„Talán a karma volt, miután Lando péntek reggel sokat viccelődött az autónk pattogásával és a kosárlabdás sisakjával kapcsolatban. Néha ilyen az élet!”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL