hero image
dppi

Russell: Szeretném azt gondolni, hogy Bahrein az egyik leggyengébb pályánk...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/03/12 09:59
A Mercedes versenyzője, George Russell reméli, hogy a Mercedes a szezon folyamán többnyire erősebb teljesítményre lesz képes, mint a bahreini szezonnyitón.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Egy hetedik hellyel nyitott a mercedeses George Russell, míg csapattársa, Lewis Hamilton az ötödik lett. A gyenge eredmény és teljesítmény miatt sok negatív hang érkezett a Mercedes tájáról, Toto Wolff szerint nincs is pozitívum, amit magukkal vihetnének.

Az egyszeres futamgyőztes Russell enyhén bizakodó: úgy gondolja, hogy bár plusz/mínusz 3 tizedekről nincs szó, viszont általában nem fekszik a Mercedesnek a bahreini pálya:

„Az teljesen biztos, hogy a bahreini pálya nagyon különbözik az átlagos pályáktól, de szó sincs arról, hogy 3 tizeddel jobbak vagy 3 tizeddel rosszabbak lennénk itt vagy ott.”

„Szeretném azt gondolni, hogy ez az egyik leggyengébb pályánk. Még ha a Mercedes történelmét is vizsgáljuk, akkor azt látjuk, hogy sosem itt teljesítettünk erősebben” – mondta a RacingNews365 szerint.

A Mercedesnek jövő héten Szaúd-Arábiában lesz lehetősége a javításra, jelenleg a harmadik helyen, az Aston Martin mögött és a Ferrari előtt állnak a konstruktőri pontversenyben.