hero image

Russell: Több versenyen keresztül még ez lesz a helyzet...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/14 08:14
A Mercedes versenyzője, George Russell elmondta, hogy nem fognak gyorsan megoldódni a német istálló problémái, és hogy a közeljövőben nem érkezik jelentős fejlesztés a W13-asra.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Bár az eredményeken a Red Bull megbízhatósági problémái miatt ez nem látszik, de a Mercedes a 2022-es idényben a harmadik helyre csúszott vissza az erősorrendben, és egyelőre a Red Bull és a Ferrari is lényegesen gyorsabb náluk.

A Mercedes-pilóta George Russell pedig azt nyilatkozta, hogy a közeljövőben nem érkezik lényeges fejlesztés az autójukra, így még versenyeken keresztül hasonló helyzetben lesz a csillagos márka.

„Sajnos semmilyen lényeges fejlesztés nincs betárazva a közeljövőre nézve. Nem fog egyik pillanatról a másikra történni az előrelépés, hanem több versenyen keresztül ez lesz a helyzet” – kezdte Russell a Motorsport.com szerint.

„Azt hiszem, lesznek kisebb fejlesztéseink és folyamatos lépések, de fel kell ismernünk, hogy a riválisaink is ugyanezt fogják csinálni, szóval nem biztos, hogy a külvilág számára is egyértelműek lesznek ezek a lépések, ha közben a Ferrari és a Red Bull is előrelép.”