hero image

Russell: Több versenyen keresztül még ez lesz a helyzet...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/04/14 08:14
A Mercedes versenyzője, George Russell elmondta, hogy nem fognak gyorsan megoldódni a német istálló problémái, és hogy a közeljövőben nem érkezik jelentős fejlesztés a W13-asra.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Bár az eredményeken a Red Bull megbízhatósági problémái miatt ez nem látszik, de a Mercedes a 2022-es idényben a harmadik helyre csúszott vissza az erősorrendben, és egyelőre a Red Bull és a Ferrari is lényegesen gyorsabb náluk.

A Mercedes-pilóta George Russell pedig azt nyilatkozta, hogy a közeljövőben nem érkezik lényeges fejlesztés az autójukra, így még versenyeken keresztül hasonló helyzetben lesz a csillagos márka.

„Sajnos semmilyen lényeges fejlesztés nincs betárazva a közeljövőre nézve. Nem fog egyik pillanatról a másikra történni az előrelépés, hanem több versenyen keresztül ez lesz a helyzet” – kezdte Russell a Motorsport.com szerint.

„Azt hiszem, lesznek kisebb fejlesztéseink és folyamatos lépések, de fel kell ismernünk, hogy a riválisaink is ugyanezt fogják csinálni, szóval nem biztos, hogy a külvilág számára is egyértelműek lesznek ezek a lépések, ha közben a Ferrari és a Red Bull is előrelép.”