hero image

Sainz elárulta, hogy Ricciardo járt a Ferrari garázsában a balesetük után

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/04/29 08:19
Carlos Sainz elárulta, hogy ő és a Ferrari Forma-1-es szerelői megköszönték Daniel Ricciardónak, hogy olyan tisztességes volt, hogy bocsánatot kért a múlt hétvégi imolai első körös balesetük miatt.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

A Ferrari hazai pályáján Sainz nagyon vágyott arra, hogy az Ausztrál Nagydíjon való korai kiesése miatti csalódás után egy jó eredményt érjen el. Ám az imolai rajt után másodperceken belül minden balul sült el, miután Ricciardo az első sikánban kiütötte Sainzot, és a kavicságyba lökte.

Míg Ricciardo folytatni tudta a versenyt, bár anélkül, hogy különösebben jó eredményt tudott volna produkálni, Sainz a helyszínen kiesett, és sorozatban második futamán maradt pont nélkül. Közvetlenül a nagydíj befejezése után Ricciardo lement a Ferrari garázsába, hogy bocsánatot kérjen Sainztól. Ez egy olyan gesztus volt, amit nagyon értékeltek az olasz csapatnál.

„Sokat elmond Danielről, mint sportolóról és mint sportemberről, hogy közvetlenül egy olyan verseny után, ahol látszott, hogy nehéz dolga volt, az első dolog, amit tett, hogy bejött a Ferrari bokszába, és bocsánatot kért tőlem. Ott volt velem az egész szerelőgárda, és mindannyian megköszöntük neki ezt a gesztust. Szóval ezért nincs harag Daniellel a történtek miatt” – mondta Sainz a Motorsport.com szerint.

Sainz bízik abban, hogy Miamiban már nem kell a pálya széléről végig néznie a futamot és végre ismét az élen való csata részese lehet. A spanyol számára fontos lenne, hogy erős hétvégét zárjon, ugyanis csapaton belül már óriási a lemaradása.