hero image
dppi

Sainz „mini-történelmet” írt a Ferrarival Szingapúrban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2023/09/18 12:42
Minden öröm kijött Carlos Sainz Jr-ből, aki teljesen megérdemelten nyerte meg a Szingapúri Nagydíjat a Ferrarival vasárnap.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Nem éppen úgy alakult a Szingapúri Nagydíj a Red Bull számára, mint azt szerették volna. A vártnál sokkal gyengébb teljesítményt nyújtottak, már a szabadedzésen látszott, ezeket a problémákat nehéz lesz megoldani.

Majd jött a szombati időmérős kudarc, ami sokba került, mindkét Red Bull kiesett a Q2-ben. Verstappen sem igazán akarta kommentálni a dolgokat, minden az arcára volt írva, addig a Ferrari szárnyalt.

Ettől függetlenül nincs veszélyben a holland versenyző és az osztrák csapat újabb világbajnoki címre. Amíg Adrien Newey ott van Milton Keynes-ben, igazán nem lehet okuk aggódni az osztrákoknak hosszú távon.

A Ferrari is nagyon örülne Newey-nak, de hiába az ajánlatok, a legendás tervező maradt az Egyesült Királyságban. Ez a hétvége viszont a Ferrarié volt, és kiválóan dolgoztak, mindent behúztak, amit csak lehetett.

Nem mellesleg ez volt a Ferrari idei első győzelme, amit Sainz húzott be. Meg is adták a módját az ünneplésnek, minden öröm kijött a spanyolból, aki korábban nagyon sok kritikát kapott, egyesek már elküldték volna Maranellóból.