hero image
dppi

Sainz „mini-történelmet” írt a Ferrarival Szingapúrban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/18 12:42
Minden öröm kijött Carlos Sainz Jr-ből, aki teljesen megérdemelten nyerte meg a Szingapúri Nagydíjat a Ferrarival vasárnap.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nem éppen úgy alakult a Szingapúri Nagydíj a Red Bull számára, mint azt szerették volna. A vártnál sokkal gyengébb teljesítményt nyújtottak, már a szabadedzésen látszott, ezeket a problémákat nehéz lesz megoldani.

Majd jött a szombati időmérős kudarc, ami sokba került, mindkét Red Bull kiesett a Q2-ben. Verstappen sem igazán akarta kommentálni a dolgokat, minden az arcára volt írva, addig a Ferrari szárnyalt.

Ettől függetlenül nincs veszélyben a holland versenyző és az osztrák csapat újabb világbajnoki címre. Amíg Adrien Newey ott van Milton Keynes-ben, igazán nem lehet okuk aggódni az osztrákoknak hosszú távon.

A Ferrari is nagyon örülne Newey-nak, de hiába az ajánlatok, a legendás tervező maradt az Egyesült Királyságban. Ez a hétvége viszont a Ferrarié volt, és kiválóan dolgoztak, mindent behúztak, amit csak lehetett.

Nem mellesleg ez volt a Ferrari idei első győzelme, amit Sainz húzott be. Meg is adták a módját az ünneplésnek, minden öröm kijött a spanyolból, aki korábban nagyon sok kritikát kapott, egyesek már elküldték volna Maranellóból.