Különböző nézetekből nézhetjük meg Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. csatáját a Kínai Nagydíjról, a spanyol mintha már dühből menne.

Carlos Sainz Jr. kellemetlen helyzetbe került, miután a Ferrari úgy döntött, lecseréli, de nem idény közben. Megvárják a szezon végét, majd Lewis Hamilton veszi át a helyét, aki ugyan még be sem tette a lábát Maranellóban, miatta máris sok milliárd euróval ért többet a Ferrari, mint márka, ami sokat elmond

Sainz a Ferrarival szeretett volna maradni, de hiába, a vezetőségnek nincs rá szüksége, amivel sokan nem értenek egyet, mert míg a spanyol csúcsformában van, addig Hamilton távolról sem. Emiatt többen aggódni kezdte, míg Sainz a történtek miatt, minden eddiginél jobb versenyzővé vált az F1-ben.

Még az operációjából is erőt merített, és Leclerc-nek komoly gondokat okoz. Ugyan a kapcsolatuk még mindig jó, ez sokat változhat a következő hetekben, miután Sainz érezhetően stílust váltott, hiszen tudja jól, mennie kell. Ez a Kínai Nagydíjon minden eddiginél jobban kirajzolódott, ami nem tetszett a monacóinak.

Sainz nagyon keményre vette a figurát, ami a felvételeken is látszik. Leclerc szinte ledöbbent, és azt mondta, erről mindenképpen beszélniük kell, ám aligha fog a spanyol változtatni bármin is, mert a karrierjéért megy. Minden egyes ilyen manőverrel növeli annak az esélyét, hogy a Mercedesnél, vagy a Red Bullnál kössön ki, ráadásul sok pénzt kereshet.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL