hero image
DPPI

Sainz rakétaként lőtt ki a Magyar Nagydíjon a Ferrarival (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/25 11:00
Carlos Sainz Jr. meglehetősen tempósan indult meg a Magyar Nagydíjon vasárnap, de ez sem volt elegendő a dobogóhoz.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Egyelőre nagyon felemásan teljesít a Ferrari, messze nem tudják azt a szintet hozni, mint amit elvárnak tőlük. Nehéz helyzetben vannak, mert közben a következő évre is koncentrálniuk kell, ami fontos lesz.

Fontos lesz, mert több ilyen szezont nem engedhetnek meg maguknak, miközben jelenleg a Red Bull, a McLaren és a Mercedes is előttük van. Sőt, ha Aston Martin képes visszakapaszkodni, akkor még lejjebb csúszhatnak.

A Magyar Nagydíjuk is erősen felemás volt, mert úgy tűnt, megvan a tempójuk. Végül még csak a dobogóra sem tudtak felállni, ellenben a McLarennel, akik egészen elképesztő teljesítményt kezdtek el nyújtani.

Valami hasonló ugrásra számítanának a Ferraritól, akik 2007 óta nem ünnepelhettek egyéni címet. Ennek szép lassan 20 éve lehet, amit még leírni is sok, nemhogy mindezt megélni Maranellóban, ahol a változtatások ellenére sem jönnek a trófeák.

Carlos Sainz Jr. viszont nagyot rajtolt a Magyar Nagydíjon, amiről videós anyag is készült. Belsőkamerás nézetből nézhetjük meg, hogyan lő ki a spanyol a Ferrarival, és esik rá a többiekre az első kanyar előtt.