hero image
DPPI

Sainz rakétaként lőtt ki a Magyar Nagydíjon a Ferrarival (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/25 11:00
Carlos Sainz Jr. meglehetősen tempósan indult meg a Magyar Nagydíjon vasárnap, de ez sem volt elegendő a dobogóhoz.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Egyelőre nagyon felemásan teljesít a Ferrari, messze nem tudják azt a szintet hozni, mint amit elvárnak tőlük. Nehéz helyzetben vannak, mert közben a következő évre is koncentrálniuk kell, ami fontos lesz.

Fontos lesz, mert több ilyen szezont nem engedhetnek meg maguknak, miközben jelenleg a Red Bull, a McLaren és a Mercedes is előttük van. Sőt, ha Aston Martin képes visszakapaszkodni, akkor még lejjebb csúszhatnak.

A Magyar Nagydíjuk is erősen felemás volt, mert úgy tűnt, megvan a tempójuk. Végül még csak a dobogóra sem tudtak felállni, ellenben a McLarennel, akik egészen elképesztő teljesítményt kezdtek el nyújtani.

Valami hasonló ugrásra számítanának a Ferraritól, akik 2007 óta nem ünnepelhettek egyéni címet. Ennek szép lassan 20 éve lehet, amit még leírni is sok, nemhogy mindezt megélni Maranellóban, ahol a változtatások ellenére sem jönnek a trófeák.

Carlos Sainz Jr. viszont nagyot rajtolt a Magyar Nagydíjon, amiről videós anyag is készült. Belsőkamerás nézetből nézhetjük meg, hogyan lő ki a spanyol a Ferrarival, és esik rá a többiekre az első kanyar előtt.