hero image
DPPI

Sainz rakétaként lőtt ki a Magyar Nagydíjon a Ferrarival (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/25 11:00
Carlos Sainz Jr. meglehetősen tempósan indult meg a Magyar Nagydíjon vasárnap, de ez sem volt elegendő a dobogóhoz.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Egyelőre nagyon felemásan teljesít a Ferrari, messze nem tudják azt a szintet hozni, mint amit elvárnak tőlük. Nehéz helyzetben vannak, mert közben a következő évre is koncentrálniuk kell, ami fontos lesz.

Fontos lesz, mert több ilyen szezont nem engedhetnek meg maguknak, miközben jelenleg a Red Bull, a McLaren és a Mercedes is előttük van. Sőt, ha Aston Martin képes visszakapaszkodni, akkor még lejjebb csúszhatnak.

A Magyar Nagydíjuk is erősen felemás volt, mert úgy tűnt, megvan a tempójuk. Végül még csak a dobogóra sem tudtak felállni, ellenben a McLarennel, akik egészen elképesztő teljesítményt kezdtek el nyújtani.

Valami hasonló ugrásra számítanának a Ferraritól, akik 2007 óta nem ünnepelhettek egyéni címet. Ennek szép lassan 20 éve lehet, amit még leírni is sok, nemhogy mindezt megélni Maranellóban, ahol a változtatások ellenére sem jönnek a trófeák.

Carlos Sainz Jr. viszont nagyot rajtolt a Magyar Nagydíjon, amiről videós anyag is készült. Belsőkamerás nézetből nézhetjük meg, hogyan lő ki a spanyol a Ferrarival, és esik rá a többiekre az első kanyar előtt.