hero image
DPPI

Sainz rendkívül látványos belépője Hamiltonnal szemben az Osztrák Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/04 21:20
Carlos Sainz Jr. egy agresszív manőver végén vetődött be Lewis Hamitlon mellé az Osztrák Nagydíjon.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Nem lehet azt mondani, hogy lerágnánk a körmünket az F1-es világbajnoki címért folytatott csata hevében, hiszen Max Verstappen más kategóriában versenyez. Ettől függetlenül remek versenyeket láthatunk, csak épp az első helyért nincs csata.

Verstappen is jobban örülne a rendszeres harcoknak, de azért nem kell sajnálni, nem olyan rossz dolog ennyire az élen autózni. Másrészt Sergio Pérez ugyanazzal a Red Bullal még csak a közelében sincs.

Sokan emiatt már reaktiválták volna Daniel Ricciardót, aki korábban nagyon erős duót alkotott Verstappennel, majd úgy döntött, távozik. Már sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha az ausztrál versenyző a „bikák” kötelékében marad.

Lewis Hamilton sem tudja megszorongatni a bajnokot a Mercedesszel, viszont a Ferrari spanyol versenyzőjével volt egy látványosabb és szorosabb csatája. Szerencsére a belsőkamerás felvételek is megvannak a jelenetről.

Voltak pillanatok, amikor csak milliméterek választották el egymástól a Ferrarit és a Mercedest, de Sainz és Hamilton is figyelt. Mindenesetre látványos volt, és ebből szeretnénk minél többet látni a következő hetekben.