hero image
DPPI

Sainz szemkamerás felvétele a Ferrarival szárazon és esőben (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/06/25 11:37
Carlos Sainz Jr. szárazon és esőben is igyekezett a lehető legjobb tempót menni a Ferrarival, ami nem volt egyszerű a Kanadai Nagydíjon.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Enyhe túlzással sem mondhatnánk azt, hogy Carlos Sainz Jr. eddig rendkívül meggyőző a Ferrariban. Nagy lehetőséget kapott az olaszoktól, amit a Red Bull végül nem adott meg számára, ellenben Max Verstappennel.

Verstappen már az első versenyét megnyerte a Red Bullal, ráadásul úgy, hogy alig ismerte az autót, mert a szezon közben váltott a csapat. Sainz később elhagyta a „bikákat”, és bizonyította a tehetségét.

Ettől függetlenül Verstappen más szintet képvisel, és Charles Leclerc is meggyőzőbb a másik Ferrarival. Hogy meddig lesz még Sainz a Ferrari versenyzője, nem tudni, mindenesetre állt már ennél jobban is a szénája.

Legutóbb a Kanadai Nagydíjon összetörte a Ferrarit, szerencséjére nem az időmérőn, és nem is a futamon. Más kérdés, hogy a vasárnap sem úgy alakult, mint azt szerették volna, de a spanyol nem unatkozott.

Alább egy újabb extra onboard videót láthattok, ahogyan Sainz esőben és szárazon vezeti a Ferrarit Montrealban. Tisztán látni a különbségeket, és ez egy újabb extra felvétel, amit az F1 szerkesztőinek köszönhetünk.