hero image

Sainznak megvan a házifeladata Bahrein után

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/03/22 09:00
Carlos Sainz nem teljesen elégedett a szezonnyitón megszerzett második helyével, ugyanis véleménye szerint még bőven van mit javítania csapattársához képest.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

A spanyol, aki közel áll ahhoz, hogy aláírja szerződéshosszabbítását az olasz csapattal, saját maga volt a legkeményebb kritikusa, miután elmondása szerint ez volt a legnehezebb versenye a Ferrarinál.

„Számomra ez egy nagyon trükkös hétvége volt, nem fogok hazudni. Nem volt meg a tempóm. De sikerült tartanom magam, és hoztam a kettős győzelmet a csapatnak. "A következő napokban van némi házi feladatom, és biztos vagyok benne, hogy erősebben fogok visszatérni" - mondta vasárnap este a Ferrari 2019 óta első győzelmét követően a Reuters szerint.

Sainz a harmadik helyre kvalifikálta magát, Leclerc pedig a pole pozíciót szerezte meg, és bebiztosította a második helyet, mivel a világbajnok Max Verstappen alatt megállt az autó.

„Az FP1-ben, az FP2-ben és az FP3-ban nagyon le voltam. Ferrari-pilótaként ez volt a legnehezebb hétvégém, és ez csak azt mutatja, hogy meg kell értenem ezt az autót, meg kell értenem, hogy Charles hol hozza a különbséget a vezetésével” – tette hozzá.

„Javulnom kell, ha a győzelemért akarok harcolni, és le fogom szegni a fejem, és megpróbálok néhány lépést előrébb menni. Tudok-e javítani egyik hétvégéről a másikra? Azt hiszem, tudok javítani" - mondta Sainz a riportereknek.