hero image

Schumacher a Ferrariról: „Bármikor készen állok!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Steiner a tavalyi szezonról: Néhány dolgot másképp csinálnék...

FORMA-1

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

FORMA-1

Gene Haas egyértelmű célokat tűzött ki idénre csapatának

FORMA-1

Így változott meg Hamilton hozzáállása versenytársaihoz

Motorsport.hu
2022/03/25 09:02
A Haas versenyzője, Mick Schumacher a koronavírus-fertőzések kapcsán kijelentette, készen áll arra, hogy bármikor beugorjon a Scuderiához, amennyiben szükséges.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Mick Schumacher idén is a Haas színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben, azonban emellett a Ferrari tartalékversenyzői posztját is betölti, tehát ha helyettesre van szükség a Ferrarinál, Schumacher ugorhat be Leclerc vagy Sainz helyére.

A csütörtöki, szaúdi sajtótájékoztatón pedig azt nyilatkozta az első futamon pont nélkül záró német, hogy ismeri a Ferrari kocsiját, és bármikor készen áll a beugrásra – az utóbbi időben Ricciardo és Vettel is a koronavírus-fertőzés miatt szorult a partvonalon túlra, és nem lehet kizárni a hasonló eseteket.

„Bármikor készen állok. Én is versenyző vagyok, ahogy mindenki más a rajtrácson. Azt gondolom, eléggé hasonlít a kocsink a Ferrarihoz. Ugyanolyan a motorunk és néhány alkatrész is megegyezik a két autóban.”

„Úgy érzem, eléggé összhangban van a kocsink a Ferrari autójával. Már 2019 óta ismerem a kocsit, és nem áll túl messze a Haastól” – idézte a RacingNews365 Schumacher csütörtöki nyilatkozatát.