hero image

Schumacher a Ferrariról: „Bármikor készen állok!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/03/25 09:02
A Haas versenyzője, Mick Schumacher a koronavírus-fertőzések kapcsán kijelentette, készen áll arra, hogy bármikor beugorjon a Scuderiához, amennyiben szükséges.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Mick Schumacher idén is a Haas színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben, azonban emellett a Ferrari tartalékversenyzői posztját is betölti, tehát ha helyettesre van szükség a Ferrarinál, Schumacher ugorhat be Leclerc vagy Sainz helyére.

A csütörtöki, szaúdi sajtótájékoztatón pedig azt nyilatkozta az első futamon pont nélkül záró német, hogy ismeri a Ferrari kocsiját, és bármikor készen áll a beugrásra – az utóbbi időben Ricciardo és Vettel is a koronavírus-fertőzés miatt szorult a partvonalon túlra, és nem lehet kizárni a hasonló eseteket.

„Bármikor készen állok. Én is versenyző vagyok, ahogy mindenki más a rajtrácson. Azt gondolom, eléggé hasonlít a kocsink a Ferrarihoz. Ugyanolyan a motorunk és néhány alkatrész is megegyezik a két autóban.”

„Úgy érzem, eléggé összhangban van a kocsink a Ferrari autójával. Már 2019 óta ismerem a kocsit, és nem áll túl messze a Haastól” – idézte a RacingNews365 Schumacher csütörtöki nyilatkozatát.