Továbbra sem dőlt el az egyik Haas-ülés sorsa, miközben a Sky Germany szakértőjeként dolgozó Ralf Schumacher arra tett utalást, hogy szerinte Kevin Magnussen helye sincs kőbe vésve.

A Williams bejelentését követően már csak egy elérhető ülés maradt a 2023-as szezonra: a Haasnál egyelőre csak Kevin Magnussennek van szerződése a jövő évre, a másik ülésért pedig Nico Hülkenberg és Mick Schumacher „szállhat ringbe”.

A korábbi F1-es pilóta Ralf Schumacher viszont arról beszélt, hogy ő nem tartja biztosnak Magnussen helyét sem a rajtrácson, és arra is lát esélyt, hogy jövőre két német pilóta lesz a rajtrácson – utalt minden bizonnyal Mick Schumacherre és Hülkenbergre.

„Minden lehetséges, főleg ha az utóbbi pár versenyt nézzük meg. Ki tudja, lehet, hogy Magnussen ülése sem annyira stabil? Ha megnézzük a Silverstone óta eltelt futamokat, azt látjuk, hogy kettejük közül Schumacher a stabilabb és jobb, pedig sokszor peches is volt a rossz stratégiák miatt.”

„A legutóbbi versenyen pedig Mick egyes szakaszokban hat tizeddel volt gyorsabb Magnussennél – szóval várjuk csak meg a következő futamokat. Remélem, a Haas hamarosan dönt, és lehet, hogy jövőre két német is lesz a Forma-1-es rajtrácson” – mondta Schumacher a Sky Germanynek.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL