hero image
dppi

Sebastian Vettel elismerte, tárgyalt arról, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/17 07:57
Az Aston Martin csapatától a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel elismerte, hogy Niki Laudával még tárgyalt egy esetleges Mercedeshez való igazolásról – végül nem ütötték nyélbe az üzletet.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Sebastian Vettel a pályafutása folyamán a BMW Sauber, a Toro Rosso, a Red Bull, a Ferrari és az Aston Martin csapatát erősítette, és hiába minden idők második legsikeresebb német F1-es pilótája, a Mercedesnél sosem próbálta ki magát.

Az ötlet azonban felvetődött a német istállóban, erről maga Sebastian Vettel beszélt a Beyond the Grid podcastben – még Niki Laudával tárgyalt a dologról, de nem jutottak el komoly tárgyalásokig.

„A ferraris időszakom körülbelül felénél beszéltem erről Nikivel. Nagy dolog lett volna, ugyanis Lewis volt az első számú versenyzőjük, és nem tudom, hogy mindkettőnket szerettek volna-e a csapatnál tudni.”

„Engem viszont annyira nem érdekelt a dolog, hiszen nagyon elkötelezett voltam a Ferrari iránt. Az volt az álmom, hogy a Ferrarival legyek sikeres. Tehát beszélgettünk erről, de nem fordult komolyra a dolog.”