hero image
dppi

Sebastian Vettel modellként tért vissza Imolába (fotók)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/16 19:06
Mintha csak egy modell lépett volna be a pálya területére Sebastian Vettel személyében, aki szintén részese lesz az F1-es hétvégének Imolában.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Sebastian Vettelnek sem adatott meg, hogy személyesen találkozzon Ayrton Sennával, de a brazil legenda pályafutása rá is komoly hatással volt, még akkor is, ha érthető módon Michael Schumacherre tekintett példaképként. Ő volt az, aki igazán motiválta, és nagy álma teljesült azzal, hogy együtt versenyezhettek.

Ugyan ezt nem egy csapatban tehették meg, Vettel azt is elérte, hogy a Ferrari leszerződtesse. Sajnos Michael Schumacher síbalesete miatt nem adhatott tanácsot a honfitársának, pedig lett volna mit, mert a legenda öt bajnoki címet nyert Maranellóban, amivel örökre beírta magát a történelemkönyvekbe.

Vettel egyszer sem tudott felérni a csúcsra a Ferrarival, bármennyire is akarta. Volt egy szezon, amikor ez is kerülhetett volna, ám a hibák sokba kerültek, és azt követően már nem tudta azt a teljesítményt hozni, amit sokan elvártak volna egy négyszeres világbajnoktól, és nem kevés kritikát kapott emiatt.

Végül hamarabb távozott a Ferraritól, mint azt előzetesen gondoltuk volna, és azóta az F1-től is távol került. Ezen a hétvégén Imolában azonban ott lesz, mindhárom napon, már csak Senna halálának 30. évfordulója miatt is. Seb lazán, abszolúte modellként jelent meg, teljesen megborotválkozva, jól áll neki ez a stílus.