hero image
dppi

Sergio Perez édesapja is megszólalt a csapatutasításos Red Bull-balhé után

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/11/23 06:59
Sergio Perez édesapja is elmondta a véleményét azt követően, hogy Max Verstappen a csapatutasítás ellenére nem engedte vissza maga elé Sergio Perezt a Brazil Nagydíjon.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Brazíliában a Red Bull arra kérte Sergio Perezt, hogy engedje el maga mellett Max Verstappent, hogy a holland megpróbálja megelőzni Alonsót és Leclerc-t, hozzátéve, hogy ha nem sikerül, vissza fogja őt engedni a kétszeres világbajnok.

Verstappen nem tudott előzni, és a csapat határozott kérése ellenére sem engedte vissza maga elé a mexikóit, aki ekkor még harcban volt a világbajnoki második helyért – végül 3 ponttal lemaradt erről.

Verstappen azt mondta, megvan az oka annak, hogy nem engedte vissza „Checót”, míg Perez azt mondta, Verstappen most megmutatta, milyen is valójában. A balhéra a mexikói pilóta édesapja, Antonio Perez Garibay is reagált:

„Max most már érzi a sisakjában Checo leheletét, amit meg is mutat. Soha nem volt még hozzá hasonló csapattársa, a többiek sokkal gyengébbek voltak nála” – kezdte az édesapa a mexikói Esto lapnak.

„Checo megnyeri azokat a versenyeket, amelyeket Max nem tud, az igazán nehezeket. Hihetetlenül jól esik, hogy az emberek megvédik Checót, ez nagy elégedettséggel tölt el engem” – mondta.