hero image
X / Ferrari

Soha nem látott helyzetbe került Leclerc a Ferrarival Miamiban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/03 20:47
Nem várt helyzetbe találta magát Charles Leclerc a Ferrarival, ami kissé kellemetlen is volt, de nagyobb baj szerencsére nem történt.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Az FP1 ideje alatt nem sok minden történt, cserébe jó idő fogadta az F1-es pilótákat és a szurkolókat. Még a szokásosnál is csendesebben zajlott az első szabadedzés a Miami Nagydíjon, bár nem mondhatjuk azt, hogy unatkoztunk volna. Azok, akik az M4 Sportot követték, meghallgathatták, ki, hova igazolhat.

Jelenleg az a legnagyobb kérdés, hogy mit fog csinálni Newey, aki állítólag olyan ajánlatot kapott a Ferraritól, ami több mint kényelmes lehetne számára. Pályafutása végén a Ferrarival is felérhetne a csúcsra, amivel csak tovább növelné a legendáját a sportban. Gyakorlatilag mindenki őt akarja, miután bejelentette, idő előtt távozik a Red Bulltól.

A Ferrarinak is nagy szüksége lenne rá, hiszen 2007 óta nem nyertek egyéni címet. Newey minden eddiginél többet kereshetne a Forma-1-ben, bár így sem panaszkodhat, mert a legnagyobb futballisták többsége is csak a töredékét kapják annak, mint amennyit a tervezőzseni tehet zsebre, egészen elképesztő összegek ezek.

A Miami Nagydíj első szabadedzésén Leclerc jelentette a legnagyobb látványosságot, aki keresztben állt meg a Ferrarijával. Mivel nem tudott megfordulni a forgalom miatt, attól tartottak a mérnökök, hogy túlmelegszik a technika, így jobbnak látta a monacói, ha kiszáll az autóból. A Miami Nagydíj első szabadedzéséről készült felvételeket erre a linkre kattintva nézhetitek meg.