hero image
dppi

Sok ezer ember előtt ivott a sportcipőjéből a McLaren párosa a Brit Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2023/07/10 08:32
Lando Norris és Oscar Piastri eleget tett a közönség kérésének, ami nem volt túl gusztusos, de ez most megérte.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Mondhatni a lehető legjobbkor támadt fel a McLaren azt követően, hogy nagyon gyengén kezdték a szezont. Sokan leírták őket, nem jöttek az eredmények, noha korábban az élmezőnybe várták a csapatot.

Szép lassan megértették az új autó működését, amihez kellett pár futam, illetve a fejlesztések is beértek. Pontosan ezt láthattuk a Brit Nagydíjon, ami nagyon rossz hír a Mercedes, a Ferrari és az Aston Martin számára.

Ezzel együtt remek hír az F1 nézőinek, mert még nagyobb csata lehet a dobogóért, leszámítva az első helyet, mert Max Verstappen kibérelte magának. A Red Bull holland versenyzője ismét futamot nyert, és az előnye már inkább sokkoló, mint drasztikus.

A McLaren versenyzői azonban így is boldogok voltak Silverstone-ban, különösen Norris, aki második lett. A fiatal brit versenyző több mint boldog volt, hiába nem nyerte meg a versenyt, és a cipőből ivás sem maradhatott el.

Ezzel Daniel Ricciardo előtt tisztelegtek, ugyanis anno ő vezette be ezt. Piastri annyira nem volt oda az ötletért, viszont végül belement a játékba, elsősorban a sok ezres közönség miatt, akik izgatottan figyelték az eseményeket.