hero image
dppi

Sokan nem értik, Hamilton ezért miért nem kapott büntetést Miamiban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2024/05/04 22:21
Ismét sokan felszólaltak a közösségi médiában amiatt, hogy Lewis Hamilton nem kapott büntetést egy incidens miatt a Miami Nagydíjon, aminek Fernando Alonso is részese volt.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Nem mindenki rajong a sprintfutamokért, többek között Alonso is jobban kedveli az eredeti lébonyolítást, ami már bevált. Lehetséges, hogy a jövőben másképpen lesz mindez, de addig még marad minden a helyén. Tekintve, hogy milyen sok futam van egy évben, talán vissza kellene térni a régi rendszerhez.

Pár futamon azonban a sprintfutamok is ott vannak, ahogyan Miamiban is. A kinti közönség ennek örül, mert a pénzükért cserébe két versenyt láthatnak, bár az első futam igen rövid, de attól még nagydíj. Igaz, nem járt érte sok pont, többek között ezen is megy a vita a háttérben, mert így nem sok értelme lehet.

A rajt nem volt sima, Hamilton főszerepet vállalt, aminek meglett az eredménye. Sokan biztosra vették, hogy büntetés lesz a vége, ami elmaradt, és Alonso nem volt boldog, majd sorra vonták kérdőre a versenybíróságot a követők közül, hogy ezért miért nem járt büntetés a hétszeres világbajnoknak.

Érdemes megnézni a felvételeket, és továbbra sem lehet azt mondani, hogy Hamilton nagy formában készülne a Ferrarihoz. Korábban ritkán láttunk tőle ilyen hibákat és teljesítményt, de talán Maranellóban fordulhat a kocka. Mindenesetre a jelenlegi helyzet nem a legbiztatóbb a nagy váltás előtt.