hero image
dppi

„Sosem lehet kizárni, hogy Hamilton a Ferrarihoz igazol”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/03/12 08:29
A Sky Sports F1 műsorvezetője, Simon Lazenby úgy gondolja, hogy nem lehet kizárni, hogy Lewis Hamilton a Ferrarihoz igazol, hiszen ez minden versenyző álma.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Lewis Hamilton szerződése 2023 végén jár le a Mercedes csapatánál, és bár a csapatfőnök Toto Wolff még 2022 végén azt mondta, az egyik legfontosabb téli feladata, hogy hosszabbítson a hétszeres világbajnokkal, ez egyelőre nem történt meg.

A Sky Sports F1 műsorvezetője, Simon Lazenby azt mondta, sosem lehet kizárni, hogy a Ferrarihoz igazol a 38 éves brit, de hozzátette, jó kapcsolata van Hamiltonnak Wolff-fal és a csapattal:

„Lewis még nem írta alá az új szerződését. Biztosan meg akarja várni, milyen érzés lesz vezetni a Mercedest a későbbiekben. Szerintem remek a kapcsolata Totóval és a csapattal, de sosem lehet kizárni, hogy a Ferrarihoz igazol, mert ez minden versenyző álma, és ő is beszélt már erről.”

A Sky-szakértő Naomi Schiff kevesebb esélyt lát Hamilton esetleges csapatváltására, szerinte marad a Mercedesnél, és a pályafutása után is a német istálló kötelékében maradhat:

„Lewis egy valódi csapatjátékos. Szerintem azt is mondta már, hogy szeretné az örökségét építeni a Mercedesnél, és a csapat tagja lenni, mint ahogy Niki Lauda is az volt. Nem tudom elképzelni, hogy az utolsó pillanatban csapatot váltson.”