hero image

Spában már egyenlő feltételekkel versenyezhet Schumacher és Magnussen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/08/24 09:13
A Haas istállója megerősítette, hogy Kevin Magnussen mellett már Mick Schumacher is a jelentősen átalakított VF-22-vel fog menni a most hétvégi Belga Nagydíjon.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Az amerikai csapat úgy döntött, idén csak egyetlen komoly fejlesztési csomagot vet be. Eleinte úgy volt, Franciaországban érkezhet meg, de aztán el kellett halasztaniuk a debütálást Magyarországra, ahol pedig csak Magnussen kapta meg a Ferrarira erősen hajazó új alkatrészeket.

Most azonban már Schumacher autójára is felkerülnek azok, adta hírül Günther Steiner csapatvezető. „Láttuk, hogy a pályán kapott adatok megegyeztek a szélcsatornás adatokkal, ami mindig jó jel, most pedig a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle köridő szempontjából.”

„A nyári szünet előtt a csapat alaposan megnézte a számokat, ez a folyamat pedig most folytatódik. Jelenleg minden biztató, és remélhetőleg még több teljesítményt találunk majd vele.”

A Haas úgy kezdi meg az idény második felét, hogy a konstruktőri tabella hetedik helyén áll 34 szerzett ponttal. „Reménykedünk, hogy meg tudjuk tartani ezt az állást. Ez az elsődleges cél. A másodlagos pedig az, hogy elérjük a hatodik helyet. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy javuljunk, vagy legalább ne essünk visszább.”