hero image

Spában már egyenlő feltételekkel versenyezhet Schumacher és Magnussen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll: Vettelnek köszönhetően jobb versenyző lettem!

FORMA-1

Russell idén is megverheti Hamiltont? „Lewisnak jót tesz a nagy nyomás...”

FORMA-1

Mick Schumacher üléspróbán járt a Mercedesnél

FORMA-1

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Motorsport.hu
2022/08/24 09:13
A Haas istállója megerősítette, hogy Kevin Magnussen mellett már Mick Schumacher is a jelentősen átalakított VF-22-vel fog menni a most hétvégi Belga Nagydíjon.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Az amerikai csapat úgy döntött, idén csak egyetlen komoly fejlesztési csomagot vet be. Eleinte úgy volt, Franciaországban érkezhet meg, de aztán el kellett halasztaniuk a debütálást Magyarországra, ahol pedig csak Magnussen kapta meg a Ferrarira erősen hajazó új alkatrészeket.

Most azonban már Schumacher autójára is felkerülnek azok, adta hírül Günther Steiner csapatvezető. „Láttuk, hogy a pályán kapott adatok megegyeztek a szélcsatornás adatokkal, ami mindig jó jel, most pedig a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle köridő szempontjából.”

„A nyári szünet előtt a csapat alaposan megnézte a számokat, ez a folyamat pedig most folytatódik. Jelenleg minden biztató, és remélhetőleg még több teljesítményt találunk majd vele.”

A Haas úgy kezdi meg az idény második felét, hogy a konstruktőri tabella hetedik helyén áll 34 szerzett ponttal. „Reménykedünk, hogy meg tudjuk tartani ezt az állást. Ez az elsődleges cél. A másodlagos pedig az, hogy elérjük a hatodik helyet. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy javuljunk, vagy legalább ne essünk visszább.”