hero image

Spában már egyenlő feltételekkel versenyezhet Schumacher és Magnussen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/08/24 09:13
A Haas istállója megerősítette, hogy Kevin Magnussen mellett már Mick Schumacher is a jelentősen átalakított VF-22-vel fog menni a most hétvégi Belga Nagydíjon.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az amerikai csapat úgy döntött, idén csak egyetlen komoly fejlesztési csomagot vet be. Eleinte úgy volt, Franciaországban érkezhet meg, de aztán el kellett halasztaniuk a debütálást Magyarországra, ahol pedig csak Magnussen kapta meg a Ferrarira erősen hajazó új alkatrészeket.

Most azonban már Schumacher autójára is felkerülnek azok, adta hírül Günther Steiner csapatvezető. „Láttuk, hogy a pályán kapott adatok megegyeztek a szélcsatornás adatokkal, ami mindig jó jel, most pedig a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle köridő szempontjából.”

„A nyári szünet előtt a csapat alaposan megnézte a számokat, ez a folyamat pedig most folytatódik. Jelenleg minden biztató, és remélhetőleg még több teljesítményt találunk majd vele.”

A Haas úgy kezdi meg az idény második felét, hogy a konstruktőri tabella hetedik helyén áll 34 szerzett ponttal. „Reménykedünk, hogy meg tudjuk tartani ezt az állást. Ez az elsődleges cél. A másodlagos pedig az, hogy elérjük a hatodik helyet. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy javuljunk, vagy legalább ne essünk visszább.”