hero image
dppi

Steiner: 5 versenyt adok még Magnussennek

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/04/26 16:29
A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy még legalább öt futamon lehetősége lesz bizonyítani Kevin Magnussennek, hogy megérdemli a szerződéshosszabbítást.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A szezon végén jár le Kevin Magnussen szerződése a Haas csapatával, és egyelőre nem tudni, hogy hosszabbít-e vele az amerikai istálló. A csapatfőnök Günther Steiner azt nyilatkozta a Mirrornak, hogy a dán nem örül annak, hogy Hülkenberg több ponttal áll, mint ő.

„Kevin nem boldog jelenleg, hiszen Nico mögött van. A csapat sikereinek örül, és tudja, hogy az autó lehetőséget ad számára is az ilyen eredményekre – csak neki is össze kell hoznia.”

Steiner hangsúlyozta, a teljesítmény a legfőbb szempont, de egyáltalán nem temeti Magnussent, legalább 5 versenyen bizonyíthat Magnussen:

„Tulajdonképpen minden a teljesítményről szól, de jelenleg elég nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban. Még legalább öt versenyt adni akarok neki, hogy megnézzük, hol állunk, aztán elkezdek gondolkodni rajta.”

„Remélhetőleg idén már a nyári szünet előtt meg tudjuk erősíteni a felállásunkat, mert véleményem szerint nem jó dolog sokáig késlekedni vele” – tette hozzá a csapatfőnök.