hero image
dppi

Steiner: Olcsó dolog lett volna, ha ezt mondom Mick Schumachernek

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/01/15 12:59
A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, nem kínálta fel az istálló tartalékpilótai szerepét korábbi pilótájának, Mick Schumachernek, és azt is elmondta, miért.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A Haas a 2023-as évre megtartotta Kevin Magnussent, Mick Schumacher helyére viszont egy másik német pilótát, Nico Hülkenberget igazolták le, míg Schumacher a Mercedes tartalékpilótája lesz idén.

A Haas-csapatfőnök Günther Steiner elárulta, nem kérdezte meg Schumachert, hogy szeretne-e tartalék lenni a csapatánál, elmondása szerint azért, mert „olcsó dolog” lett volna?

„Őszintén szólva nem kérdeztem meg tőle, hogy érdekelné-e a dolog. Mindig nehéz dolog egy versenyző számára, ha a normál pilótai állásból visszakerül a tartalék szerepkörébe. Nem gondoltam, hogy örülne a dolognak.”

„Mick nem keresett meg azzal, hogy szeretne tartalék lenni nálunk, és nem is szerettem volna, hogy megtegye. Elég olcsó dolog lett volna azt mondani neki, hogy ’nem vezetheted a kocsit, de amúgy szeretnél tartalék lenni a Haasnál’?” – mondta Steiner a GPFansnek.