hero image

Stewart szerint itt az ideje, hogy Hamilton visszavonuljon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/06/24 09:19
Jackie Stewart szerint Lewis Hamiltonnak fel kellene hagynia a versenyzéssel. A háromszoros világbajnok szerint Hamilton számára nehéz megfordítani a dolgokat.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hamilton a Kanadai Nagydíjon csapattársa előtt végzett, de egyértelmű, hogy Hamiltonnak nehéz dolga van George Russell ellen. A Mercedes autója nem olyan jó, mint ahogyan Hamilton azt megszokta, a britnek pedig nehézséget okoz, hogy legyőzze fiatalabb csapattársát.

Míg Hamilton rajongói abban reménykednek, hogy Lewis ismét a csúcson lehet, Stewart szerint ez a pillanat nem fog eljönni. Sajnálja ezt, de úgy véli, bölcsebb, ha Lewis most abbahagyja. „Most egy kicsit küszködik, mert új csapattársa van, aki eddig gyorsabb volt nála a kvalifikációkon, amit nehéz lesz neki kezelni” – mondta Stewart.

Hamiltonnak még 2023-ig szóló szerződése van a Mercedesszel, de hogy ezt a kontraktust ki fogja-e tölteni, az még nem derült ki. A Mercedes mindenesetre próbálja megtalálni a megoldásokat a problémáira, ugyanakkor egyelőre az áttörés még nem következett be, igaz a Brit Nagydíjra újabb fejlesztésekkel készültek.