hero image

Stewart szerint itt az ideje, hogy Hamilton visszavonuljon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Ma 23 éve meglepte a Forma-1-et Michael Schumacher öccse

Motorsport.hu
2022/06/24 09:19
Jackie Stewart szerint Lewis Hamiltonnak fel kellene hagynia a versenyzéssel. A háromszoros világbajnok szerint Hamilton számára nehéz megfordítani a dolgokat.

Hamilton a Kanadai Nagydíjon csapattársa előtt végzett, de egyértelmű, hogy Hamiltonnak nehéz dolga van George Russell ellen. A Mercedes autója nem olyan jó, mint ahogyan Hamilton azt megszokta, a britnek pedig nehézséget okoz, hogy legyőzze fiatalabb csapattársát.

Míg Hamilton rajongói abban reménykednek, hogy Lewis ismét a csúcson lehet, Stewart szerint ez a pillanat nem fog eljönni. Sajnálja ezt, de úgy véli, bölcsebb, ha Lewis most abbahagyja. „Most egy kicsit küszködik, mert új csapattársa van, aki eddig gyorsabb volt nála a kvalifikációkon, amit nehéz lesz neki kezelni” – mondta Stewart.

Hamiltonnak még 2023-ig szóló szerződése van a Mercedesszel, de hogy ezt a kontraktust ki fogja-e tölteni, az még nem derült ki. A Mercedes mindenesetre próbálja megtalálni a megoldásokat a problémáira, ugyanakkor egyelőre az áttörés még nem következett be, igaz a Brit Nagydíjra újabb fejlesztésekkel készültek.