hero image

Stewart szerint itt az ideje, hogy Hamilton visszavonuljon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

FORMA-1

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

FORMA-1

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

FORMA-1

Perez ismét reagált a tavalyi csapaton belüli botrányra: "Nincs egó, csapatban gondolkodunk"

Motorsport.hu
2022/06/24 09:19
Jackie Stewart szerint Lewis Hamiltonnak fel kellene hagynia a versenyzéssel. A háromszoros világbajnok szerint Hamilton számára nehéz megfordítani a dolgokat.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Hamilton a Kanadai Nagydíjon csapattársa előtt végzett, de egyértelmű, hogy Hamiltonnak nehéz dolga van George Russell ellen. A Mercedes autója nem olyan jó, mint ahogyan Hamilton azt megszokta, a britnek pedig nehézséget okoz, hogy legyőzze fiatalabb csapattársát.

Míg Hamilton rajongói abban reménykednek, hogy Lewis ismét a csúcson lehet, Stewart szerint ez a pillanat nem fog eljönni. Sajnálja ezt, de úgy véli, bölcsebb, ha Lewis most abbahagyja. „Most egy kicsit küszködik, mert új csapattársa van, aki eddig gyorsabb volt nála a kvalifikációkon, amit nehéz lesz neki kezelni” – mondta Stewart.

Hamiltonnak még 2023-ig szóló szerződése van a Mercedesszel, de hogy ezt a kontraktust ki fogja-e tölteni, az még nem derült ki. A Mercedes mindenesetre próbálja megtalálni a megoldásokat a problémáira, ugyanakkor egyelőre az áttörés még nem következett be, igaz a Brit Nagydíjra újabb fejlesztésekkel készültek.