hero image
DPPI

Stroll és Gasly látványos „pofozkodása” a Brit Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Amikor Ricciardónak még nagyon ment az F1-ben

FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/07/11 11:26
Pierre Gasly nem volt túlzottan elégedett, majd Lance Stroll túl közel került hozzá, az autó felfüggesztése pedig elszállt.

Eddig ez egy erősen felemás év Gasly és Stroll számára, mert vannak erősebb, és gyengébb pillanataik is. Stroll nehezebb helyzetben van, hiszen hiába ül ugyanabban az autóban, mint Alonso, a spanyol világbajnok messze többet hoz ki az Aston Martinból.

Alonso más szinten versenyez, míg Stroll még mindig küszködik az időmérőkön, de a futamokon is vannak furcsa pillanatai. A Brit Nagydíj sem tartozik élete legjobb futamai közé, bár mindent megtett, amit csak tudott.

Akaratból sosincs hiány, és ez Gasly esetében sincs másképp. Hasonlóan agresszív a vezetési stílusuk, ráadásul most ezt egymás ellen prezentálhatták, aminek meg is lett az eredménye, mint azt láthatjuk.

Egyikőjük sem volt elégedett a másikkal, és nem egyszer találkoztak össze. Kemény kerék a kerék elleni csata volt ez, és biztosak vagyunk benne, hogy a szezon további részében is fogunk látni hasonlókat tőlük.

Gasly nem akart visszavenni, ahogyan Stroll sem. Mindketten ragaszkodtak a pozíciójukhoz, majd volt egy pont, ami sokba került a franciának. Az ütés kellően erős volt ahhoz, hogy az Alpine súlyosan megsérüljön.