hero image
dppi

Stroll nézetéből a drámai megforgás a Mexikói Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/01 15:35
Nem ment minden simán Lance Stroll számára a Mexikói Nagydíjon, bár ez nem okozhatott nagy meglepetést.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nem okozhatott nagy meglepetést, mivel Stroll idei szezonja egyenlő a nullával, különösen, ha megnézzük, hol tart Alonso ugyanazzal az Aston Martinnal. Nagyon sok pontot veszítenek a kanadai miatt, akit továbbra sem küldtek el.

Ez sem meglepetés, mivel Stroll apja az Aston Martin tulajdonosa, aki már nagyon sok pénzt áldozott fia F1-es szereplésére. Idén semmilyen szinten nem találj a helyét, és rengeteg kritikát kap.

Nehéz eldönteni, hogy Pérez, vagy Stroll kapja a legtöbb kritikát, de az tény, hogy egyikőjük sem meggyőző. A Mexikói Nagydíjon mindketten bajba kerültek, Pérez ráadásul a hazai közönsége előtt versenyzett.

Hiába, mert már a rajtnál megpecsételődött a sorsa, és onnan nem volt visszaút. Olyannyira nem, hogy pillanatok alatt véget ért számára a hazai versenye, és lehetséges, hogy az az utolsó volt neki az F1-ben.

Strollnak még szerencséje sincs, és az, hogy megint megforgott, mindent elmond a szezonjáról. Ez tipikusan az az eset, amikor semmi nem jön össze, ezúttal Bottas került túl közel az Aston Martin autójához.