Egy nagyon komoly kis verdával érkezett meg Charles Leclerc a Japán Nagydíj helyszínére, a suzukai versenypályára.

Eljött a nagy hét, amit oly sokan vártunk, ami kicsit mindenki kedvence, köszönhetően a japán rajongóknak. Nincs náluk lelkesebb, motiváltabb és kreatívabb, és évről évre egyre magasabbra helyezik a lécet. Szenzációs, amit művelnek, sokan imádják őket, és abszolúte képben vannak a sporttal kapcsolatosan.

A Ferrari versenyzői még inkább kivételesnek érezhetik magukat, hiszen a legendás olasz istállónak versenyeznek. Ráadásul Charles Leclerc a nők bálványa, odavannak érte, és rajongásig imádják. Sok ajándékra számíthat ezen a hétvégén, de elsősorban most arra kell koncentrálnia, hogy valahogyan visszatérjen a győzelem útjára.

Leclerc is befutott a suzukai helyszínre, ahol már tömegek várták. Talán ő sem számított ekkorra rohamra, de időt szakított a szurkolókra, akik általában már hajnalban ott vannak a bejáratok előtt, és csak késő este távoznak. Most is boldogok voltak, amikor begurult a kedvencük, és eltöltöttek egy kis időt a fotókkal, az aláírásokkal.

A Ferrari monacói versenyzője egy nagyon komoly verdával futott be, amivel máris nagy feltűnést keltett. Japán is fontos piaca a Ferrarinak, sok modellt adnak el Ázsiában, és nem lehetett kérdés, hogy egy egyedi darabbal érkezik meg Leclerc. Érdemes megnézni, hányan veszik körbe, akik szabályosan odavoltak a sztárért.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL