hero image
dppi

Szenzációs hangulatkeltő videó jelent meg az F1-es Miami Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/04/29 18:19
Már nem kell sokat várnunk arra, hogy pályára guruljon a mezőny Miamiban, az F1-es versenynaptár egyik legjobb helyszínén.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nagyon sokat dolgoztak azon a szervezők, hogy Miaminak is legyen nagydíja a Forma-1-ben. Már Bernie Ecclestone idejében adott volt az ötlet, ám időről időre újabb és újabb problémákba ütköztek a felek, ami megakadályozta őket abban, hogy a királykategória mezőnye ott legyen a pályán.

Főként a lakossági tiltakozással akadtak gondok, majd végül olyan megoldás született, ami mindenki számára ideális lehet. A futam önmagáért beszél, akárcsak a magas jegyárak, de sokan ezt is kifizetik, hogy láthassák a csapatokat, a pilótákat Miamiban. A Miami Vice feeling is megvan, mindent visszaad a helyszínt, amit kell.

Eddig csak két versenyt rendeztek Miamiban, amiket Verstappen húzott be. Nagyon jó esélye van a hollandnak arra, hogy triplázzon, és továbbra se adjon lehetőséget arra, hogy más is futamot nyerjen az amerikai városban. Miután a Red Bull a leggyorsabb autó 2024-ben, nehéz elképzelni, hogy ne Verstapppenhez kerüljön a legértékesebb trófea.

Érdemes megnézni a kedvcsináló videót, amit az F1-es stáb készített, abszolúte hangulatba hozza az embert. Minden adott ahhoz, hogy egy igazán látványos és izgalmas versenyt kapjunk, és talán legyenek fordulatok is, amikre ugyanúgy szükség lenne. Hamarosan kiderül, mire számíthatunk a folytatásban, mert ezen a hétvégén rendezik meg a Miami Nagydíjat.