hero image
dppi

Szenzációs trailert kapott az Ayrton Sennáról készült sorozat

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

FORMA-1

Verstappennek jól ment iRacingben: Bámulatos kettős előzést mutatott be (videóval)

Motorsport.hu
2024/04/30 19:47
A Netflix ismét magasra tette a lécet, és a valaha volt legjobb F1-es versenyzőről készített sorozatot, aminek megjelent az előzetese.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Ayrton Senna halála után a Forma-1 soha többé nem volt ugyanaz... A brazil legenda 30 évvel ezelőtt hunyt el egy súlyos baleset következményeként, nem sokkal azután, hogy Roland Ratzenberger meghalt az imolai versenypályán. 24 órán belül két királykategóriás pilótát vesztett el a sport és a világ.

Senna minden idők legjobbjaként távozott, aki közel állhatott ahhoz, hogy a Ferrari versenyzője legyen. Ha pedig maradt volna a Williamsnél, valószínűleg további címeket nyer, mint azt láthattuk 1996-ban és 1997-ben Damon Hill és Jacques Villeneuve esetében, akik felértek a csúcsra, mindent vittek.

Ayrton örökre nyomott hagyott a világban, mai napig hiányzik az embereknek, félistenként tekintettek rá Brazíliában, de azon túl is. Sokat tett azért, hogy az F1 minden korábbinál népszerűbb legyen, és az a csata, amit Alain Prosttal vívott, felülmúlhatatlanná vált, majd jött a tragédia 1994-ben.

A Netflix készített egy sorozatot Sennáról, akit a többség valóban minden idők legjobbjának tart. Gabriel Leone kapta meg a főszerepet, és már nem kell sokat várnunk, hogy lássuk a sorozatot, melynek első előzetesét alább nézhetitek meg. Hidegrázós, kötelező darab, és nemcsak a Senna-rajongók számára.