A Ferrari versenyzője, Charles Leclerc a 2019-es Osztrák Nagydíjon történtek óta sem bocsátott meg Max Verstappennek – véli a Sky F1-es szakértője, Anthony Davidson.

A Bahreini Nagydíj közepe felé járva élvezetes csatát vívott egymással az első pozícióért Charles Leclerc és Max Verstappen, akik ez előtt leginkább a 2019-es szezonban csaptak össze egymással a versenypályán.

Az első komoly, győzelemért folyó párharcuk a 2019-es Osztrák Nagydíjon történt, amikor az utolsó körökben járva Verstappen úgy előzte meg a monacóit, hogy a kritikák szerint leszorította Leclerc-t a pályáról – az előzés az alábbi Twitter-beágyazásban tekinthető meg.

A korábbi Forma-1-es versenyző, jelenleg pedig a Sky Sports F1 szakértőjeként dolgozó Anthony Davidson pedig arról írt, hogy szerinte a szóban forgó incidensért – amit vizsgáltak, de végül nem osztottak ki miatta büntetést – Leclerc azóta sem bocsátott meg holland riválisának:

„A következő körben aztán Max leszorította őt a pályáról, és szerintem Charles azóta sem bocsátott meg neki ezért. Azt gondolom, Charles másképp kezeli Maxot, mint a többi versenyzőt, és ezt rögtön láthattuk Bahreinben is.”

„Maxnak szerint át kell gondolnia, hogy hogyan érdemes versenyeznie Leclerc ellen, és szerintem nagyon érdekes lesz a kettejük harca” – írta Davidson a Sky Sports honlapján.

A Forma-1 következő futamára nem kell sokat várnunk, hiszen ezen a hétvégén Szaúd-Arábiában fog versenyezni a mezőny, a hétvége menetrendje pedig erre a linkre kattintva érhető el – az óraátállítás miatt kifejezetten fontos a helyes dátumokat bevésni a naptárba.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL