hero image
dppi

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/04 17:59
Max Verstappen sok mindenre képes lenne, hogy sorozatban harmadszor is világbajnok legyen a Forma-1-ben, de azért mindenre nem.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A korábbi hírekkel ellentétben a holland nem fog szimulátorral dolgozni a magánrepülőgépén, a pletykák azután kezdtek el terjedni erről, hogy Helmut Marko egy német TV-csatornán erről nyilatkozott.

Verstappen szerint a Red Bull sportszakmai tanácsadója, egyszerűen összetévesztette a lakókocsiját egy magánrepülővel. A 25 éves kétszeres világbajnok a Red Bull autójának – vagyis a festésnek – a bemutatóján beszélt erről New Yorkban, tisztázva, hogy egy új lakókocsiba szánja a szimulátort, amely az európai futamokon lesz a főhadiszállása.

A Reuters idézte a holland versenyzőt: „Annyit mondtam, hogy egyet abba a lakókocsiba fogok rakatni, hogy este, amikor visszamegyek, tovább tudjak vezetni, egyszerűen szeretem csinálni. Ez egyfajta hobbi és segít precíznek maradni. Szerintem Marko félreértette és azt hitte, a repülőn lesz. Nem, nem lesz a repülőmön szimulátor, egy kicsit abszurd is lenne.”