A Renault egykori csapatfőnöke, Fernando Alonso menedzsere, Flavio Briatore a közösségi médiában jelentette be, hogy beavatkozást hajtottak végre rajta.

Flavio Briatore a Forma-1 két nagy bajnokának kinevelésében is részt vett, Michael Schumacher az ő kezei alatt lett világbajnok a Benettonnal 1994-ben és 1995-ben, míg Fernando Alonso 2005-ben és 2006-ban nyert a Renault-val.

Az olasz menedzser április 12-én lesz 74 éves és vélhetően ennek jobban fog örülni a szokásosnál, miután a következő üzenetet posztolta a közösségi médiában: „Egy rutinvizsgálat után szívműtéten kellett átesnem egy jóindulatú daganat eltávolítása érdekében. Ez is mutatja, milyen fontosak a rendszeres szűrések.”

A műtétet Milánóban, endoszkópiás módszerrel végezték el, így az „nem volt annyira invazív” Briatore szerint, aki hozzátette, a beavatkozás „teljes siker volt” és köszönetet mondott az azt elvégző Francesco Maisanónak és csapatának.

„Rendszeresen járok felülvizsgálatokra, két éve még semmi nem volt, most azonban hirtelen megjelent ez a kis daganat. Ezt kell mindannyiunknak a fejébe vésnie: Az előzetes szűrővizsgálatoknak nincs párja.” Briatore tíz napot volt kórházban és ma engedték haza.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL