hero image

„Szükségtelen volt Magnussen akciója Hamilton ellen”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Újabb nézetből Fernando Alonso mágikus startja a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összehasonlítás Alonso és Sainz megcsúszásáról a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A dominancia új foka: egy adat, ami megmutatja, mekkora előnyben volt Verstappen Kínában

FORMA-1

Óriási jelenet: Bottas irigykedve nézte a kiállást (videó)

Motorsport.hu
2022/06/23 15:51
A Kanadai Nagydíj több remek párharcot is hozott, egyike volt ezeknek Lewis Hamilton és Kevin Magnussen rövid, ámbár tartalomteli csatája. Jolyon Palmer szerint azonban a dán túlment a határokon.
Ajánlott A McLaren pilótája is odaszúrt Lance Strollnak

Kevin Magnussen a Kanadai Nagydíj alatt kockáztatott az autójával. A dán Lewis Hamilton mögött autózott, és megpróbálta megelőzni a hétszeres világbajnokot, aminek következtében megsérült az autója. Jolyon Palmer teljesen feleslegesnek találta az akciót , mely véleményéről az F1.com-on számolt be.

Magnussen az ötödik helyről rajtolt Montrealban, míg Hamilton egy hellyel előtte állt. A Haas versenyzője a rajtnál többet remélt, és látott egy rést, amit megpróbált kihasználni, de nem sikerült megelőznie a hétszeres világbajnokot. Hamilton autójának azonban nekiment, ami után Magnussen autója megrongálódott.

„Egy Mercedes mögül kívülről egy nagyon szűk sikánba, egy olyan húzás volt, aminek nem sok esélye volt a sikerre. Magnussen pedig túl sokáig hagyta bent az orrát, kockáztatva az érintkezést. Nekem egy kicsit feleslegesnek tűnt" - értékelt Palmer.

A pillanat nagyon is meghatározó volt Magnussen versenyében. Annak ellenére, hogy jól kvalifikált, nem sikerült pontszerző helyen végeznie. Sőt, ő volt az utolsó pilóta, aki áthaladt a célvonalon. Csapattársa, Mick Schumacher kiesett, és ő sem szerzett pontot.