hero image
dppi

Talpig Versace-ben jelent meg Hamilton az Olasz Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/09/02 21:40
Várható volt, hogy az olasz vonalat fogja követni Lewis Hamilton, aki úgy döntött, talpig Versace-ben jelenik meg az Olasz Nagydíjon.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Hiába hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, Olaszországban nem ő a legnagyobb sztár. A Ferrari versenyzői mindig is nagyobb népszerűségnek fognak örvendni az olasz helyszínen, ami teljesen normális.

Emiatt is lett volna érdekes látni, mi történik, ha Hamilton a Ferrari versenyzője lesz. Egy nap talán kiderül, mekkora volt erre a valós esély, mindenesetre sok olyan pletyka keringett az évek alatt, hogy Maranello megkereste a brit világbajnokot.

Ez már a múlt, Hamilton megint szerződést hosszabbított a Mercedesszel, és lehetséges, hogy ez az utolsó szerződése lesz. Ha Alonso helyzetéből indulunk ki, akkor korántsem biztos, meglátjuk, mit hoz a jövő.

Lewis imádja a divatot, nagy rajongója ennek a világnak, és már nem egy kollekciót tervezett. Az olasz márkákat is kedveli, és nem kellett hozzá divattervezőnek lennünk, hogy kitaláljuk, Monzában egy világhírű olasz márka színiében jelenik meg.

Így is lett, talpig Versace-ben sétált be a paddockba, amivel nem kis feltűnést keltett. Általában Hamilton választja a legfeltűnőbb szetteket, és ez most sem volt másképp, abszolúte megadta a módját.