A Ferrari ugyan kapaszkodik, és várhatóan simán behúzzák a második helyet a konstruktőrök versenyében, a Red Bull ellen nincs ellenszer.

A Ferrarinál egy igen erős páros állt össze a Leclerc-Sainz duóval, akik ráadásul jóban is vannak egymással. Kérdés, mi lenne, ha a világbajnoki címért küzdenének, mert az igencsak átírná a forgatókönyveket, mint azt láthattuk a Mercedesnél is Lewis Hamiltonnal és Nico Rosberggel. Erőteljesen megromlott közöttük a kapcsolat, ami valahol várható is volt.

Az olaszoknál hamarosan Hamilton fog versenyezni Leclerc mellett, amivel nem kicsit hívják fel magukra a figyelmet. Eddig is a Ferrari kapta a legnagyobb nézettséget, ami Hamiltonnal minden rekordot felülírhat. Ez várhatóan akkor is így lesz, ha nem tudnak a címért harcolni, mint az elmúlt években.

Bármi is lesz, nagyot fog szólni Hamilton érkezése, már önmagában az is, hogy magára húzza a legendás piros színű overált. Jelenleg nincs túl jó formában, ami kissé aggasztó, de lehetséges, csak környezetváltásra, új motivációra van szükség, mert hosszú ideje versenyez a Mercedesnél, ahol mindent, vagy még annál többet is elért.

A Mercedes jelenleg csak a 4. helyen áll a bajnokságban 52 ponttal. Drasztikus a visszaesés a csapatnál, mely pár évvel ezelőtt még dominált. Az Aston Martin úgy 40 pontos, hogy ott szinte csak Alonso hozza a pontokat, míg Stroll szenved. A McLaren magabiztosan áll a Mercedes előtt 96 ponttal, majd jön a Ferrari 151 egységgel. Ez mind szép és jó, csak közben a Red Bull 200 ponthoz közelít az élen.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL