hero image

Titkos teszten vettek részt Verstappenék Silverstone-ban – sajtóhír

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/02/18 10:37
A holland Telegraaf beszámolója szerint csütörtökön a Red Bull a két pilótájával „titokban” pályára mentek Silverstone-ban, ahol forgatási napot teljesítettek az RB18-cal.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az általában jól értesült holland Telegraaf arról ír, hogy csütörtökön Silverstone-ban tartott forgatási napot a Red Bull csapata a 2022-es autójával, az RB18-cal. A két pilóta, Max Verstappen és Sergio Perez először mehetett pályára az új kocsival, és a szabályoknak megfelelően nem lépték át a 100 km-es határt.

Az osztrák istálló a nyilvánosságot nem tájékoztatta a forgatási napról, sem képeket, sem videókat nem osztottak meg róla. Ennek az lehet az oka, hogy próbálják minél inkább takargatni a kártyáikat, amíg erre van lehetőség.

Ugyanis február 23. és 25. között következik a téli tesztek első felvonása Barcelonában, március 10. és 12. között pedig Bahreinben tesztelheti a mezőny a 2022-es járgányait. Érdekesség, hogy a barcelonai napokról nem lesz hivatalos közvetítés, csak egy összefoglaló a napok végén.

Mint ismert, a Red Bull február 9-én tartott autóbemutató, de az ekkor megmutatott modell szinte egy az egyben megegyezett a Forma-1 által tavaly készített show carral, tehát még szinte semmit nem tudunk a valós RB18-ról.