hero image

Titokban tesztelte a W13-ast a Mercedes a Paul Ricardon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

Motorsport.hu
2022/05/18 10:38
A regnáló konstruktőri világbajnok Mercedes a Paul Ricardon tesztelte a Barcelonában bevetésre kerülő frissítéseket. A német istálló a második filmnapját felhasználva küldte pályára W13-ast.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

Miután a Ferrari nemrégiben egy titkos tesztnapot tartott a monzai pályán, szerdán a Mercedes volt soron. A német versenyistálló a Paul Ricard pályát választotta egy filmnap helyszínéül, ahol George Russell vélhetően a Spanyol Nagydíjra szánt fejlesztéseket tesztelhette. Lewis Hamilton a hírek szerint nem volt jelen.

A Mercedes számára ez volt az év második és egyben utolsó filmnapja, miután a téli teszt előtt Barcelonában is rendeztek egy filmnapot. Hivatalosan a jelenlegi W13-asról készült felvételek rögzítése a cél, de vélhetően a rendelkezésre álló száz kilométert a tervezett fejlesztések szükséges adatok gyűjtésére használhatták fel.

A Ferrarihoz hasonlóan a Mercedes is tervezi, hogy fejlesztést hoz Barcelonába, a tesztről pedig a Motorsport.com olasz kiadása számolt be. A csapat reméli, hogy nagy lépést tehet a téli bahreini teszt óta küszködő, kiterjedt problémák megoldása felé.

Az új alkatrészek tesztelésénél nem a futásteljesítmény az egyetlen korlát: valójában csak a Pirelli speciális demó abroncsait lehet használni, tehát nem a megszokott keverékeket.