hero image
dppi

Több kameranézetből Leclerc drámai csattanása a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/06 13:42
Charles Leclerc drámai csattanása felért egy szívrohammal, a monacói is legszívesebben talán elsírta volna magát.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Érdekesen alakult a Brazil Nagydíj, ami nem várt eredményt hozott, legalábbis a harmadik helyet biztosan. Verstappen megint nyert, aki mögött Norris ért célba, majd jött Alonso, aki ismét csodát tett az Aston Martinnal.

Nem voltak túl jók az előjelek, de a spanyol világbajnok megcsinálta, és egy olyan autót tartott maga mögött, ami messze a legjobb a mezőnyben. Pérez nem tudott mit kezdeni a bajnokkal, óriási csatát vívtak.

Nem mindenki volt annyira boldog, mint Alonso... A Ferrarinál már a rajt előtt fogták a fejüket a szerelők, nem akarták elhinni, amit láttak, miután Leclerc alatt kitört az autó hátulja a formációs körön.

Hirtelen irányíthatatlanná vált a Ferrari, amivel falnak vágódott a pilóta. Szerencsére nem sérült meg, viszont rendkívül nagy fájdalmat érzett odabent a lelkében, mert tudta jól, ezzel mindennek vége.

Leclerc emiatt igen hamar lemondhatott a jó eredmény lehetőségéről, és hirtelen azt sem tudta, mit csináljon. Egyszerre volt dühös és szomorú, függetlenül attól, hogy a világbajnoki cím már rég eldőlt.