hero image
dppi

Tom Cruise még F1-es kerékcserében is jó (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/04/29 19:52
Folytatódik a hangolódás a Miami Nagydíjra, ami a világsztárokról is szól, sokan reménykednek abban, hogy Tom Cruise visszatér, aki kerékcserében is jó.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nincs hitelesebb akciósztár Tom Cruise-nál, aki az évtizedek alatt Jackie Chant is felülmúlta, noha a kínai színész olyan dolgokat művelt a filmvásznon, hogy azt senki nem akarta elhinni. Nem egyszer súlyos sérülés lett a vége, viszont még idősebb korára is bevállalt pár meredek trükköt, régen pedig természetes volt számára mindez.

Cruise sem fiatal már, de rá még annyira sem hat az idő, mint a színésztárásra, aki Ázsiában és az Egyesült Államokban is nagy karriert csinált. Lassan nincs olyan jármű, amit Tom ne vezetne el, kezdve a vadászgépekkel. Őrületes akciójeleneteket vállalt be, amikkel egyértelműen kockára teszi az életét.

Nem áll tőle távol a száguldás, motoron és autóval is nagyon ügyes, maga csinálja ezeket a kaszkadőrjeleneteket. Talán sokan emlékeznek arra a jelenetre, amikor egy F1-es autót vezethetett. David Coulthard, a Red Bull és a McLaren korábbi versenyzője készítette fel, és Tom egyáltalán nem volt ügyetlen.

A bokszutcában sem az, ha kereket kell cserélni, hamar feltalálta magát a Mercedesnél Miamiban. Hamarosan pedig jön a Miami Nagydíj, ami számos érdekes jelenetet hozhat, és bízzunk benne, hogy nem lesz egy sima futam. Miami is tartogathat meglepetést, de mint mindig, ezúttal is a Red Bull is a favorit.